+31-229-213540 havenmeester@wsvhoorn.nl

WSV Hoorn organiseert elk winterseizoen vanaf eind Oktober tot begin April een serie van 7 zeilwedstrijden met gemiddeld 30 deelnemers.

De zeilwedstrijden van gemiddeld 2.5 uur vinden plaats op zondagmiddag tussen 11 en 17 uur, en zijn open voor elk kajuitzeiljacht met of zonder ORC rating en worden georganiseerd vanuit de WSV Hoorn verenigingshaven en starten vanuit de buitenhavenkom Hoorn. 

Voor de kosten en data verwijzen wij naar de wedstrijdinformatie die u op deze pagina kunt downloaden. De betaling dient contact tijdens de eerste wedstrijd te worden voldaan aan de infobalie nadat u de deelnemers & bemanningsverklaring heeft ingevuld en ondertekend.

U heeft de mogelijkheid om een winterligplaats te krijgen in onze haven. U kunt dit kenbaar maken door het aanvraagformulier voor een winterligplaats in te vullen. Voor de winterligplaats is geen lidmaatschap nodig van de WSV Hoorn. Het betreft een aanvraag, geen toewijzing.

Na toewijzing door de Havenmeester voor een winterligplaats heeft u de beschikking van een ligplaats vanaf het weekend voor 15 Oktober tot en met het weekend na 15 April.

Download wedstrijd informatie

Klip op de balk om de wedstrijd informatie te downloaden.

  • indien beschikbaar
  • indien beschikbaar

Winter ligplaats

Er is ook mogelijk om tijdens de winter je boot veilig in de wsv Hoorn te leggen. 
Voor aanvragen klik op deze balk om naar het aanvraag formulier te gaan.