+31 229 213540 havenmeester@wsvhoorn.nl

Beste Winterzeilers,

Het zat ons dit afgelopen winterseizoen niet mee. De harde wind en voor de laatste twee datums de COVID-19 maatregelen hebben het ons onmogelijk gemaakt de volledige serie wedstrijden te varen.

Met slechts 3 gevaren wedstrijden is de serie onvolledig en kan er volgens de regels voor Wedstrijdzeilen 2017-2020 en de bepalingen van het KNWV geen officieel klassement worden samengesteld.  

Wat betekent dit voor u en voor het Winterwedstrijd comité?
Voor U betekent dit dat er geen klassement bestaat en er geen prijsuitreiking over de 3 gevaren wedstrijden zal plaatsvinden.

Door de COVID-19 maatregelen was het onmogelijk de laatste twee wedstrijden te varen.  Wij bieden de deelnemers uit seizoen 2019-2021 die het bedrag van € 70,00 euro voor de hele serie hebben betaald twee opties:

 

Optie 1)
U krijgt € 25,00 korting bij uw inschrijving voor het seizoen 2020-2021. U hoeft dan niets te doen Uw naam is bekend bij het winterwedstrijd comité.   

Optie 2)
U kunt aanspraak maken op uw recht voor restitutie van € 25,00 als u nu al weet dat u in het winterseizoen 2020-2021 niet kan deelnemen aan de winterwedstrijden. Maak dit kenbaar door een mailtje te sturen naar het winterwedstrijden comité met vermelding van uw Naam, Bootnaam en rekeningnummer waar het bedrag op gestort kan worden.

E-mail adres: cbeemster@cs.com
Doe dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk 30 mei.

 

Vooruitkijkend naar het nieuwe seizoen

Wij gaan ervan uit dat de COVID-19 maatregelen lang voor de start van het winterseizoen zijn opgeheven en wij u in goede gezondheid weer kunnen begroeten.

Ligplaatsen

Voor de deelnemers die graag een plaatsje in de verenigingshaven willen, raden wij aan om dit kenbaar te maken door hier te klikken en het aanvraag formulier in te vullen.Het toekennen van een ligplaats in de winter werkt op het principe van ‘First Come -First Serve’. De haven streeft ernaar op basis van de aangeleverde formulieren de leden van de WSV Hoorn en vervolgens deelnemers winterwedstrijden van een plek te voorzien. 

Zoals u het afgelopen seizoen heeft gemerkt ligt de haven in de winter vol. Het is om deze reden aan te bevelen zo snel mogelijk het formulier in te sturen.

Voor deelnemers afkomstig uit andere havens en met een toegekende winterligplaats bij de WSVH voor 2020-2021 heeft u recht op een ligplaats vanaf zaterdag 10 oktober 2020 tot en met zondag 18 April 2021. Buiten deze periode geldt het passanten tarief.  Zo geven wij u de gelegenheid om uw boot tijdig vanaf uw zomerligplaats naar de haven van WSVH te brengen.

Wedstrijd datums voor het nieuwe seizoen

We hebben nog een lange zomer voor ons maar de datums voor de komende winterwedstrijden zijn al bekend. Met de ervaring van afgelopen jaar nog in ons geheugen hebben we gekozen om voor elke wedstrijddatum ook een reservedatum op te nemen in de agenda. Op deze manier hopen we te voorkomen dat Jan de Wind ons weer beperkt in de uitvoering.  De wedstrijddagen vallen telkens op een zondag met uitzondering van de laatste afsluitende wedstrijd. Deze valt op een zaterdag met een afsluitende feestavond.  Zet de datums alvast in uw agenda.

 

Seizoen 2020-2021

 

Wedstrijd nummer

Datum

Reserve datum

1

1 november

8 november

2

22 november

29 November

3

13 december

20 december

4

10 januari

17 januari

5

7 februari

14 februari

6

7 maart

14 maart

28 maart

7

zaterdag 10 april met eindfeest

zondag 11 april met eindfeest

 

Wat gaat dat kosten?

In overeenstemming met de WSV-instructies hoeven wij het inschrijfgeld slechts licht te laten stijgen.

Voor de gehele serie geldt een tarief van € 75,00 en dient op de eerste wedstrijddag bij inschrijving voldaan te worden.

Als u liever per wedstrijd wil betalen dan geldt het tarief van € 15. Dit is ongewijzigd gebleven.

Nieuwe deelnemers

Hoewel wij mogen spreken van één van de grootste winterwedstrijdvelden van Nederland (gemiddeld 30 deelnemende schepen, en 90 deelnemers in bestand) zou het mooi zijn als we meer mensen enthousiast kunnen maken en het veld op de wedstrijddagen hierdoor vergroten en nog spannender maken. Hier kunt u ook een bijdrage aan leveren.

Wij bieden bestaande deelnemers een korting aan van € 25 euro op het inschrijfgeld voor het seizoen 2020-2021 als u een nieuw deelnemend schip weet aan te melden dat niet eerder met ons heeft meegevaren. U maakt dit samen met de nieuwe inschrijver kenbaar bij inschrijving op de eerste wedstrijddag.

Voor de marketing is de Flyer ‘WSV Hoorn Winterwedstrijden 2020-2021hier te downloaden en welke kan worden uitgedeeld. Daarnaast zal er de komende weken marketingmateriaal in de vorm van foto’s met tekst beschikbaar zijn bij de havenmeester.

 

Met vriendelijke groet,

Winterwedstrijd comité WSV Hoorn