+31-229-213540 havenmeester@wsvhoorn.nl

Zeilkamp & Watersportweekend

 

Zeilkamp Hoorn-Edam (14+)

Ook voor de 14+ zeilers hebben we gezocht naar een alternatief programma. Door de verruiming van de Corona-maatregelen kunnen we met de oudere jeugdzeilers toch op zeilkamp op het IJsselmeer.

  

 21 t/m 23 augustus 2020 

Op vrijdag wordt er gezeild in eigen boten,  2-mansboten en J22-schepen naar Edam. Daar worden de tenten opgezet op Camping Strandbad Edam.

De volgende dag zal de tocht richting Volendam of Marken gaan. Wie zal het zeggen…pas zondagmiddag koersen ze weer richting Hoorn… 

Watersportweekend (t/m 13 jr)

Elk jaar reizen we af naar Friesland, maar door de pandemie hebben we het besluit moeten nemen niet naar Friesland te gaan.  Om er toch waanzinnig watersportweekend van te maken hebben we ons uiterste best gedaan om een heel programma te bedenken rondom onze WSV Hoorn.

29 en 30 augustus 2020

 En dat is gelukt! Het programma is zeer gevarieerd en voor elke leeftijd zorgen we voor voldoende uitdaging in het programma.  

Denk hierbij uiteraard aan allerlei zwem, Big Sup, kano en we gaan varen veel verschillende (snelle) zeilboten van klein tot groot. Lunches en avondeten op zaterdag zijn inbegrepen.

Slapen doen we dit jaar thuis, maar dat is dan ook het enige..