+31-229-213540 havenmeester@wsvhoorn.nl

Het Avondwedstrijdcomité heeft nog twee activiteiten voor dit jaar op de kalender staan. Vrijdagavond 30 augustus gaan we starten voor traditionele MAATJES RACE. Het eerste waarschuwingssein is om 19.20 uur. De banenkaart krijgt u aangereikt bij aanmelden bij het Startschip. Het Finishschip ligt in de havenkom, zo dicht mogelijk bij de lijn tussen de havenlichten van Hoorn. Na 23.00 uur zullen er geen schepen meer gefinisht worden. Voor de veiligheid graag aandacht voor de juiste navigatieverlichting, waarbij een drie kleuren toplicht wordt aanbevolen. Vanaf zonsondergang is het BPR van toepassing in plaats van de Voorrangsregels van Deel 2 van de RvW. Zonsondergang is gesteld op 20:15 uur. Om tijdens de prijsuitreiking u de gepaste haring aan te kunnen bieden zouden wij het zeer op prijsstellen dat u zich voor donderdagavond aanmeldt, zie Aankondiging op de website.

De laatste activiteit 2019 van het Avondwedstrijdcomité is op zaterdag 14 september. De Double Handed wedstrijd, die dit jaar bestaat uit een serie van 2 wedstrijden op een dag te verzeilen. Het eerste waarschuwingssein is om 11.55 voor Klasse 1. De tweede serie start zo spoedig mogelijk na de laatst gefinisht boot. De uiterste finishtijd is gesteld op 16.30 uur. Boten die finishen na 16.30 uur zullen zonder verhoor de score DNF krijgen. De banen voor alle klassen zijn gelijk aan die van de woensdag avondwedstrijden, zie WB op website WSV Hoorn – uitgeprinte versie zelf verzorgen! De prijsuitreiking is na afloop om ongeveer 16.30 uur in de Loods.

Voor beide evenementen geldt: Van wege de nieuwe wet en regelgeving (AVG) dient u een compleet ingevuld en ondertekend inschrijfformulier in te leveren.

Het Avondwedstrijdcomité