+31 229 213540 havenmeester@wsvhoorn.nl

Koen Mesman en Harm Ficke (9 en 11 jaar oud) zeilen bij de WSV Hoorn en zijn uitgenodigd om te gaan zeilen in Chili ter ere van #KaapHoorn400.

Zaterdag 23 januari vetrekken zij met hun vaders (Erik Mesman en Casper Ficke) vanuit Nederland en de maandag daarop zullen zij in Puerto Williams arriveren. Er zullen enkele dagen worden gezeild met als hoogtepunt de viering en herdenking van de ontdekking van Kaap Hoorn 400 jaar geleden op 29 januari 2016.

‘Ik vind het heel leuk dat wij gaan omdat ik zeilen heel leuk vind. Ik vond het heel leuk dat ik gevraagd werd en ook dat mijn vader mee gaat,’ aldus Koen. En ook Harm heeft er al zin in: ‘Ik vind het bijzonder dat ik aanwezig mag zijn in Chili omdat daar 400 jaar geleden Kaap Hoorn werd gerond door mensen uit Hoorn. Ik heb er veel zin in en neem mijn warme kleren mee!’ 

Wij wensen de mannen een behouden vlucht en vaart en heel veel plezier toe. En uiteraard hopen wij op een uitgebreid verslag bij terugkomst!