+31-229-213540 havenmeester@wsvhoorn.nl
Frieslandkamp

Zeilkamp

Op 6 september vertrekken we om exact 18:00 naar Friesland. We rijden door naar Elahuizen. Bij Allemansend verblijven we en staan de Valken al voor ons klaar. Eerst pakken we onze spullen uit, maar daarna gaat de zeilkleding aan en zeilen we tot laat in de avond.

Zaterdag varen we over de Friese wateren, gezellig met elkaar naar de mooie plaatsen. We eten wat en maken we er weer een mooie dag van. Na een lange dag zeilen zijn we zeker nog niet klaar. ’s Avonds is de Bonte avond dus bereid je maar vast voor. Het thema voor dit jaar is nog niet bekend, maar alle creativiteit en musicaliteit zijn van harte welkom!

Op zondag 8 september begint de dag weer vroeg en varen we tot 15.00 uur. Tussendoor wordt er in een dorpje een warme snack gegeten en rijden we rond 16.00 uur weer terug richting Hoorn. Zo tussen 17.00-17.30 uur komen moe maar voldaan weer terug.

Trektocht

Ben je 14 jaar of ouder? Dan ga je op trektocht met de Valk. Vanaf het moment dat je bij Elahuizen aankomt ga je in de Valk. Samen zeilen op de Friese Meren en slapen op de Valk.

Het leukste zeilkamp wordt speciaal georganiseerd voor alle jeugdzeilers van   WSV Hoorn.

6 t/m 8 september 

 

Geef je nu

op voor het

leukste zeilkamp!

 

Inschrijven Zeilkamp

Inschrijven Trektocht