+31 229 213540 havenmeester@wsvhoorn.nl

Ik wil een Zeilpas

Hier kunt u zich aanmelden voor een Zeilpas bij WSVH. Alleen leden van WSVH kunnen een Zeilpas verkrijgen. Als u nog geen lid bent moet u zich eerst aanmelden via deze site. Klik dan op: aanmelden lidmaatschap. Het eerste jaar krijgt u een introductiekorting van 50% op het lidmaatschap van WSVH.

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Na ontvangst van het elektronische formulier door de ledenadministratie van WSVH zal deze u een bevestigingsmail sturen en bent u de trotse bezitter van een Zeilpas bij WSVH.

Nu bent u er nog niet. De Zeilpas kent een reserveringssysteem op deze site waarmee u vast kunt leggen welke boot u wanneer wilt gebruiken. Dit kan wanneer de boten niet geblokt zijn door een andere zeilpashouder of door de vereniging t.b.v. een evenement. Om gebruik te kunnen maken van het reserveringssysteem wordt er een account voor u aangemaakt. In dit reserveringssysteem kunt u uiteraard een boot reserveren, maar ook uw reservering annuleren en bekijken wie er nog meer een boot gereserveerd heeft. Verdere uitleg over de reserveringsmodule vindt u onder Boot reserveren.

Opzeggen van uw Zeilpas kan elk kalenderjaar voor 1 december voorafgaand aan het jaar dat u geen Zeilpas. Opzeggingen na die tijd worden eerstvolgende 1 december in behandeling genomen in verband met de exploitatiebegroting die in die periode al is vastgelegd voor het volgende kalenderjaar.

De Zeilpass
De Zeilpas kost € 230 per jaar. Met deze Zeilpas kunt u met onze vloot varen.
Voor jeugdzeilers tot en met 18 jaar kost de Zeilpas € 115 per jaar.
Met het invullen van de Zeilpas aanvraag accepteert u tevens het vigerend zeilpasreglement en vrijwaardt u de vereniging voor schade als beschreven in dit zeilpasreglement.
Indien de aanvrager van de Zeilpas minderjarig is, dan dient de aanmelding te geschieden door een ouder/vertegenwoordiger.

Zeilpas

  • MM slash DD slash JJJJ
    Door het aanvinken van dit vakje gaat u akkoord met de vrijwaring zoals beschreven in het vigerend zeilpasreglement
  • € 0,00