+31-229-213540 havenmeester@wsvhoorn.nl

Beste zomeravond zeiler,

Onze regering heeft ons als zeilers gelukkig de mogelijkheid gegeven om weer te wedstrijdzeilen.  Onder de bezielende leiding van Niels Mulder zullen de resterende wedstrijden op woensdagavond worden georganiseerd.

De infobalie is open van 17:30-18:30 uur.

De Loods is open voor diner en after party, er mag echter niet gedanst worden. Ivm Covid, neem de afgeplakte vierkante anderhalf meters rond de bar in acht en graag per team aan een tafel plaatsnemen… geen lopend cafĂ©.

De benodigde informatie betreffende de wedstrijd zijn te vinden op de website: https://www.wsvh.nl/avondwedstrijden/

Graag 2020 NOR en SI informatie downloaden ‘be prepared’.
Het 2020 inschrijfformulier, graag indien mogelijk, zelf printen en vooraf invullen, dat komt het inschrijfproces ten goede, plus graag rekening houden dat jullie alleen met pin betalen per wedstrijd 10 euro boven in het restaurant.

De Covid maatregelen uitgegeven door het Watersportverbond zijn te vinden op: : https://mailchi.mp/watersportverbond/herinnering-alv-watersportverbond-2196026?e=98566ddae4

Deze richtlijnen geven aan dat je zoveel mogelijk de 1.5 meter regel in acht moet nemen buiten de wedstrijd zelf, wat een standaard protocol is.  Schreeuwen doen zeilers van de WSVH niet…..
Iedereen die wedstrijd zeilt is ook lid van watersportverbond en krijgt of kan de Covid-richtlijnen krijgen in zijn persoonlijke  mail.

 

 

Veel plezier ook namens De Loods, Matthijs Hardeman

Gilbert Haverkamp
Wedstrijdcommissaris WSVHoorn
M +(31) 0653788835
wedstrijd@wsvhoorn.nl