+31-229-213540 havenmeester@wsvhoorn.nl

admiraal zeilen 16Zo’n 200 jeugdige zeilers in de leeftijd vanaf 8 jaar komen op 13 september 2015 naar Hoorn voor de Delta Lloyd Landelijke Combi Finale. Op het Markermeer voor de kust van Hoorn worden meerdere korte zeilwedstrijden gevaren! De wedstrijd wordt georganiseerd door de Watersportverening Hoorn. Op zaterdag 12 september is er een trainingsdag, ook daar doen wel 150 Optimisten aan mee, komt het zien!
In het hele land worden in regio’s door de jonge zeilers wedstrijden gevaren in de Optimist, de beste zeilers per regio hebben zich gekwalificeerd om aan de Delta Lloyd Landelijke Combi Finale mee te mogen doen.
Super spannend, 1 van de deelnemende zeilers mag zich aan het eind van de dag landelijk Combi-kampioen van hun klasse noemen.

U kunt deze spannende zeildag van dichtbij meemaken, 2 maal per dag vertrekt een toeschouwersboot vanaf de haven van de Watersportvereniging Hoorn.
Meer informatie over de Delta Lloyd Landelijke Combi Finale, het programma, deelnemers, vertrektijden toeschouwersboot kunt u vinden op: www.combifinale.nl of www.wsvh.nl

Wat : Delta Lloyd Landelijke Combifinale – Jeugdwedstrijdzeilen Optimist
Waar: Markermeer
Wanneer: zondag 13 september 2013, vanaf 11.00 uur