+31-229-213540 havenmeester@wsvhoorn.nl
Avondwedstrijden

Avondwedstrijden

Aankondiging Avondwedstrijden, Single Handed, Maatjesrace, Double Handed 2018 1. REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen. Deze wedstrijdbepalingen en de bepalingen in de aankondiging. De OSR...

Contacten

1Paul OsseVoorzittervoorzitter@wsvhoorn.nl 2Knoek van SoestVicevoorzittervicevoorzitter@wsvhoorn.nl 3David MichelPenningmeesterpenningmeester@wsvhoorn.nl 4Jannie de BoerSecretarissecretaris@wsvhoorn.nl 5Sjoerd HuismanRedactie Hoornblazerhoornblazer@wsvhoorn.nl 6Erik...

Evenementen

De evenementencommissie verzorgt voor de leden van de WSV diverse activiteiten. (Zeil)Weekend In het seizoen organiseren we 2 (zeil)weekenden naar een andere haven. Normaliter zijn deze bijna aan het begin en eind van het seizoen zodat u tijd heeft om de boot weer...

Haven beheercommissie

Onze havenmeester is Ben Evers. In de zomermaanden  wordt hij bijgestaan door Rinus van Dijke. in de wintermaanden door Kees Ridder. Voor al uw wal- en havenzaken kunt u bij hen terecht. Telefoon: 0229-213540. Het zomerseizoen loopt van 16 april t/m 15 oktober Het...