+31-229-213540 havenmeester@wsvhoorn.nl
Lezing Carlo Huisman

Lezing Carlo Huisman

Op vrijdag 12 oktober 20.00 uur gaat Carlo Huisman zijn ervaring vertellen als bemanningslid van de Brunel in de Volvo Ocean Race. De Volvo Ocean Race was iets wat hij van jongs af aan al graag wilde doen. En door hard trainen en doorzettingsvermogen is het hem...
Wildavond

Wildavond

Zaterdag 17 november de welbekende wildavond Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom voor onze jaarlijkse wildavond. De kosten bedragen € 21,50 per persoon inclusief 1 consumptie. In verband met de inkoop graag uiterlijk dinsdag 13 november doorgeven of u wilt komen...
Mosselavond

Mosselavond

Zaterdag 13 oktober de welbekende mosselavond Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom voor onze jaarlijkse mosselavond. De kosten bedragen € 15,00 per persoon inclusief 1 consumptie en een kleine versnapering bij de borrel. In verband met de inkoop graag uiterlijk...
Winterwedstrijden 2018 – 2019

Winterwedstrijden 2018 – 2019

Race evenement:  7 wedstrijden Open voor alle kajuitzeiljachten, op zondagen met de laatste wedstrijd op zaterdag met aansluitend een feest. Omschrijving evenement: Het winterwedstrijd-comité van de WSV Hoorn nodigt u van harte uit voor deelname aan de wedstrijden van...
APP “WATERPLANTMELDER”

APP “WATERPLANTMELDER”

ZONDER OVERLAST OVER HET MARKERMEER VAREN! DOWNLOAD DE APP “WATERPLANTMELDER” OF KIJK OP DE WEBSITE HELP OOK MEE DOOR NOG ONTBREKENDE GEBIEDEN TE...

Contacten

1Paul OsseVoorzittervoorzitter@wsvhoorn.nl 2Knoek van SoestVicevoorzittervicevoorzitter@wsvhoorn.nl 3David MichelPenningmeesterpenningmeester@wsvhoorn.nl 4Jannie de BoerSecretarissecretaris@wsvhoorn.nl 5Sjoerd HuismanRedactie Hoornblazerhoornblazer@wsvhoorn.nl 6Erik...

Evenementen

De evenementencommissie verzorgt voor de leden van de WSV diverse activiteiten. (Zeil)Weekend In het seizoen organiseren we 2 (zeil)weekenden naar een andere haven. Normaliter zijn deze bijna aan het begin en eind van het seizoen zodat u tijd heeft om de boot weer...